JUDr. Šárka Toulová
JUDr. Šárka Toulová
+420 602200867
sarka@realityjinak.eu
Kde působím: Praha, Středočeský kraj
"Práce ve světě realit je pro mě potěšením. Díky své předchozí právní praxi vidím většinou i "za roh". Velkou odměnou v realitním obchodě je pro mě spokojený úsměv na tváři mých klientů."

Aktuálně nabízím

Dům 4+kk, pozemek 384 m2, Ovčáry, okr. Kolín

Lokalita:Ovčáry
Výměra:70 m2
Cena:3 700 000 Kč

Stav:Aktivní

Více zde

Byt 3+kk, OV, 86 m2, cihla, výtah, sklep, Lvovská, Praha 10-Vršovice

Lokalita:Praha
Výměra:84 m2
Cena:8 999 000 Kč

Stav:Aktivní, jen vlastní WEB

Více zde

Reference z Realitní komory

Naše reference:
Dobrý den, na paní JUDr. Šárku Toulavou bych ráda napsala reference ke koupi chatičky v Babicích. Paní byla spolehlivá, přesně ukázala i vše vysvětlila. Při našem bloudění po vesnici pro nás zajela na náves jelikož jsme nenašli cestu k chatičce. Byli jsme s ní moc spokojeni. Vyřídila vše co bylo potřeba ke koupi chatičky. Pěkný den, Petříková Lucie. 18.5.2023
Více zde

Naše reference:
Paní Šárku Toulovou hodnotím velice kladně. Při vyřizování naší záležitosti se jí plně věnovala. Ochotně odpovídala na naše dotazy, pravidelně a včas informovala o průběhu. Z mé strany určitě spokojenost. Mockrát děkuji. R. Novák. 6.5.2023
***
Spolehlivá, velmi vstřícná, profesionální a rovný přístup, vřele doporučuji. 5.5.2023
Více zde

Naše reference:
Dobrý den, hodnocení práce makléřky paní doktorky při realizaci prodeje bytu v Králově Dvoře. V úvodní schůzce jsme probrali pravidla nabídky a prodeje, dohodli se na všem potřebném a byla připravena Smlouva. Prohlídky bytu -byl jsem vždy informován kdy bude prohlídka a bezprostředně i výsledek. Prodej bytu -dokumentace zpracovaná na profesionální úrovni. S výsledkem jsem spokojen a práci paní doktorky mohu jen každému doporučit a moc ji děkuji. Jan Nevrtal. 2.9.2022.
Více zde

Naše reference:
JUDr. Toulová je makléřka profesoonálka každým coulem v dobrém slovu smysla. Má silný proklientský a současně velmi lidský přístup ke svým zákazníkům. Je připravena kdykoli - např. i o víkendu - pomoci. Není pro ní problém řešit i problém nad rámec běžné práce makléře. Mohu ji jenom doporučit komukoliv, kdo chce ptodat či koupit nemovitost. Libor Hladký ing. 1.9.2022.
Více zde

Byt 2+kk, 43 m2 včetně komory, OV, Branislavova, Beroun

Lokalita:Beroun
Výměra:0 m2

Stav:Prodáno
Naše reference:
Se službami Makléře JUDr. Šárky Toulové jsem byla nadmíru spokojena, cením profesionalitu a lidský přístup ke klientovi. Olga Straková. 13.9.2022.
***
S paní makléřkou jsem prodávala svůj byt a kupovala nový byt. Situace někdy nebyla jednoduchá, ale vždy jsme našly vyhovující řešení. Byly jsme stále v kontaktu, děkuji za lidský a zároveň profesionální přístup. Martina Homolková. 9.9.2022.
Více zde

Naše reference:
Se službami Makléře JUDr. Šárky Toulové jsem byla nadmíru spokojena, cením profesionalitu a lidský přístup ke klientovi. Olga Straková. 13.9.2022.
Více zde

Chtěl bych touto cestou poděkovat a zároveň ocenit profesionální přístup JUDr. Toulové při prodeji mé nemovitosti. I když prodej nakonec nebyl realizován přes danou kancelář. Paní doktorka svými radami pomohla mi přesvědčit mé váhající klienty k nákupu nemovitosti. Kdyby klienti nemovitost nekoupili, byla připravena prodej technicky převzít pod danou kancelář.

Děkuji Plavec, domov seniorů Dobříš, březen 2024
______
 
V období let 2008-2015 realizovala pro naší společnost nákup pozemků v k.ú. Ptice okr. Praha-západ v rozsahu cca 6897 m2 od různých subjektů a zajišťovala na uvedených pozemcích vydání územního rozhodnutí pro umístění stavby-rodinných domů a dále zajišťovala zprostředkování prodeje uvedených pozemků koncovým zájemcům. Tato práce byla na vysoké profesionální úrovni a s velmi příjemným a pozitivním lidským jednáním. Můžeme jí jako  spolehlivou realitní makléřku vřele doporučit.

Za AB 42 s.r.o., Ladislav Šťastný jednatel
______
 
JUDr. Šárka Toulová pro mojí osobou a pro spoluvlastníka společnost Zarest s.r.o. zprostředkovala nákup atypického objektu bývalé trafo stanice v Praze od předchozího vlastníka. S její profesionální prací jsem byl velmi spojen, takže její služby mohu vřele ostatním doporučit.

Ak.Arch. Milan Hrouda

Napište mi