Alena Kubínková
Alena Kubínková
+420 604265384
alena@realityjinak.eu
Kde působím: Praha, Praha - východ, Středočeský kraj
"Reality nejsou jen o nemovitostech a penězích. Jsou hlavně o lidech a jejich potřebách. Uznávám hodnoty jako je spolehlivost, zodpovědnost, důvěra a lidskost. Za mou osmiletou praxi v realitách jsem nasbírala zkušenosti s prodejem nemovitostí nejen bez právních vad, ale řešila jsem a řeším prodeje nemovitostí nesvéprávných lidí i lidí zadlužených a vždy najdeme řešení dané situace. Mým cílem je spokojený klient a nástrojem k tomu je schopnost naslouchat a vcítit se do jeho potřeb a požadavků."

Aktuálně nabízím

Reference z Realitní komory

Naše reference:
Paní Kubínková je profesionál na špičkové úrovni, je velmi schopná, milá, ochotná a především lidská. Umí naslouchat, poradit a pomoct vždy, když je to potřeba. Navíc vystupuje velmi skromně. Své práci rozumí a spolupráce s ní byla od první chvíle příjemná. Vřele bych ji doporučila každému, kdo služby realitního makléře potřebuje. Ilona Minaříková, 11.7.2018
Více zde

Prodej bytu 3+1, 109m2 , OV, cihla, výtah, sklep, ul. Drtinova

Lokalita:Praha
Výměra:109 m2

Stav:Prodáno
Naše reference:
Paní Alena má vynikající přístup,ochotu a obrovský optimizmus při naší spolupráci. Vše zařídila k mé spokojenosti. Velmi rád paní Alenu budu doporučovat dál! Petr Grigar, 11.4.2018
Více zde

Veronika Fucimanová (21.2.2017)

Upřímný, naprosto profesionální přístup bez negativních emocí; pohodové řešení všech situací s pocitem, že paní Kubínková je tu od jak živa jen pro Vás; jasné odhady a strategie prodeje bez pocitu, že by zákazníkovi bylo cokoli nalháváno; starost o zákazníka od A až do Z včetně vyřízení všech nepříjemných papírů a dokladů včetně razítek a podpisů; navíc skvělý, usměvavý a skromný člověk!   

Petr Krejza (21.2.2017)

Paní Kubínková byla v našem případě naprosto přesná, dochvilná a odpovědná. Doporučila jak byt připravit pro potenciální kupce, aby byla nemovitost prodejná za vyšší cenu. Nemovitost navíc byla paní Kubínkovou prodána ve velmi krátké době. Takto si představuji realitní makléřku.

Jan Opleta (8.4.2018)

Pani Kubinkova predstavuje svym vystupovanim a jednanim ten idealni priklad real. maklere. Umi trpelive naslouchat potrebam zajemcu a zaroven poskytovat kvalifikovane informace velmi sympatickou formou. Byla dostupna i o vikendu a ochotne nam zodpovedela vsechny nase dotazy. Celkove jsme byli velmi spokojeni (5*).

Napište mi